Nice to meet you: New interns

01.09.2021

Begin september hebben wij 3 nieuwe stagiaires binnen ons team mogen verwelkomen. Anne Fleur, Milou en Tugba gaan de komende 6 maanden met ons meedraaien en wij stellen ze graag even aan jullie voor.

Nice to meet you Milou!

Milou is 20 jaar en komt uit een klein dorpje Haaren. Milou; "Bouwkunde trok altijd al mijn aandacht door de constante ontwikkelingen binnen de architectuur.

Ik zit momenteel in mijn 4e jaar van de studie bouwkunde aan de Hogeschool in Arnhem. Ik mag de komende 6 maanden het bedrijfsleven leren kennen en meewerken aan een aantal super leuke projecten.

De vacature voor de stage bij Bim&Beyond sprak mij erg aan. Hiervoor liep ik een oriënterende stage bij een architectenbureau waar ik veel heb mogen leren over architectuur. Nu wilde ik aan de slag bij een groot bedrijf waar ik veel kan leren over de technische kant van architectuur en Bim&Beyond leek mij een heel geschikt bedrijf waar ik veel kan leren en mijn expertise kan uitbreiden. Mijn doel is om zoveel mogelijk kennis op te doen. De werksfeer is hier erg fijn en ik kan altijd terecht bij mijn collega’s als ik even vast loop. Daarnaast is de connectie en het samenwerken met andere afdelingen uitstekend.

Na mijn stage en afstuderen wil ik meer kennis op doen in de richting aarde en milieu wetenschappen. De onderzoeksvraag binnen de duurzaamheidstak van bouwkunde vind ik super interessant. In de toekomst zou ik hier graag meer over leren.

Nice to meet you Tugba!

Tugba is 20 jaar en komt uit Rotterdam. Tugba; "Het technische aspect van architectuur interesseert mij het meest binnen mijn studie bouwkunde.

Door de MBO Bouwkunde opleiding is mijn affiniteit met bouwkunde begonnen. Deze studie heb ik in 3 jaar al afgerond omdat ik zo gepassioneerd en gedreven was. Na deze studie mocht ik doorstromen naar HBO Bouwkunde aan de Hogeschool Rotterdam. Deze studie doe ik ook in 3 jaar. In de afgelopen jaren heb ik 2 keer stage gelopen bij een engineering bureau en op een bouwplaats in de uitvoering, dus mijn ervaring binnen de technische kant van de architectuur is al vrij breed.

Ik ben momenteel 3e jaars Bouwkunde student aan de Hogeschool Rotterdam en mag de komende 6 maanden het team van Bim&Beyond ondersteunen. Bouw technisch ben ik goed. Bij mijn vorige stages heb ik al veel geleerd over Revit en die kennis kan ik nu inzetten in grote en kleine projecten.

Bim&Beyond leek mij een leuk bedrijf met een gezellig team waar mijn expertise een toegevoegde waarde kan geven. Ik werk mee op de afdeling en ondersteun het team in de grote projecten en help bij de dagelijkse werkzaamheden.

Mijn ambitie is om later mijn eigen architectenbureau op te zetten. Na mijn afstuderen ben ik van plan om mijn weg te vervolgen aan de TU Delft of de Academie van Bouwkunst. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik heb er super veel zin in."

Nice to meet you Anne Fleur!

Anne Fleur is 21 jaar en woont in Den Haag omdat ze bouwkunde studeert aan de Haagse Hogeschool. Anne Fleur; "De creativiteit en de technische kant van architectuur spraken mij al op jonge leeftijd aan.

Momenteel zit ik in mijn 3e studiejaar en mag ik in deze periode de bedrijfssfeer proeven bij Bim&Beyond. De komende 6 maanden ga ik mee werken op de afdeling en zal ik het team zoveel mogelijk ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden.

Ik heb gekozen voor een stage bij Bim&Beyond omdat de vacature mij aansprak. Mijn doel is om mijn kennis van de technische kant van bouwkunde te vergroten. De stage vind ik super leuk maar het is natuurlijk nog wel even wennen, want ik heb nooit eerder stage gelopen. Dit is spannend maar tegelijkertijd ook een leuke uitdaging. hier leer ik veel over Bim van mijn leuke collega’s

Omdat ik hier nog maar net werk, ben ik nu vooral aan het meekijken en leren om zoveel mogelijk bouwtechnische kennis op te doenzodat ik hierna mee kan draaien bij grotere projecten. Mijn collega’s helpen mij heel goed tijdens dit traject waardoor ik verwacht dat ik een leuke periode tegemoet ga.

Voor nu is mijn vooruitzicht om na mijn stage bij Bim&Beyond mijn opleiding Bouwkunde aan de Haagse Hogeschool af te ronden en daarna verder te gaan studeren aan de TU Delft architectuur.''

"We denken in grote lijnen maar we leven in details" (Alfred N. Whitehead)