Voor bouwers

is Bim&Beyond een betrouwbaar en flexibel integraal opererende partner met volledige technische ondersteuning als het gaat om BIM modeling, detaillering en integraliteit.

De meerwaarde van Bim&Beyond is dat ze een grote deskundigheid op het gebied van het architectonisch ontwerp meebrengen. Ze kunnen meedenken buiten hun eigen discipline en zijn open en transparant. Het gemeenschappelijk belang staat voorop.

Pieter-Jan van Hooijdonk, algemeen directeur Breijer Bouw en Installaties

Het antwoord is 'JA' maar wat is precies de vraag?

Tijdens een kennismakingsgesprek bent u veel aan het woord. Wij luisteren. En stellen de juiste vragen. Vervolgens denken we kritisch na over uw antwoorden als basis voor nog meer vragen. Zo krijgen we uw opgave helder en pas dan gaan we aan de slag. Door vooraf de essentiële informatie boven tafel te krijgen, voorkomen we verrassingen in latere fasen van uw project.

Onze diensten

Van inmeting tot revisietekeningen

Bim&Beyond geeft u tijd voor meer projecten en wij zorgen voor gedegen technische kwaliteit, creatieve oplossingen en zonodig veel regelwerk tegen een vaste prijs. Zo kunt u zich richten op uw core business en vergroot u de flexibiliteit van uw bedrijf. Een paar voorbeelden...

+ (digitale) inmeting

+ gevelengineering

+ integraal ontwerp

+ vergunningstekeningen

+ werktekeningen

+ revisietekeningen

Meer over BIM >>

Meer over onze diensten >>

“Innovative thinking is changing the question one asks oneself.”