Wij zijn bimmers met een schetsrol. Wij zijn geen lijnentrekkers. Wij zijn Rotterdammers. Wij gaan verder waar anderen stoppen. Wij houden vast aan kwaliteit en flexibiliteit en wij blijven zoeken naar een oplossing. Samen. Wij tekenen alles uit. Wij communiceren, verifiëren en coördineren. En dat alles in een BIM-model waarin alle oplossingen en afspraken integraal vastliggen. Wij ondersteunen bouwers, ontwerpers en gebouweigenaren. Wij zijn Bim&Beyond.

Diensten

Diensten_uitwerking-coordinatie-advies_low

Van Bouwtechniek tot Zekerheid

De A staat niet in ons woordenboek. Die behoort toe aan u. Want alles begint met uw gebouw of ontwerp en dat zal altijd op de eerste plaats blijven staan. Van B tot en met Z leveren wij u brede bouwtechnische kennis en managementervaring rondom de complete BIM-uitwerking en begeleiding van uw project(en).

Ons DNA

2803_01_N13_webview.jpg

En zo geschiedde, Rotterdamse kwaliteit.

Wij zijn Bim and Beyond, opgericht in 2014. Een Rotterdams bureau dat deel uit maakt van Kraaijvanger Architects. De broers Evert en Herman Kraaijvanger richtten in 1927 Kraaijvanger Architecten op. In een timmermanswerkplaats met een ongelooflijk oog voor detail en materiaal. Tijdens de wederopbouw groeide het bureau hard. We werken nog altijd met dezelfde mentaliteit: tomeloos dromen en het dan haalbaar maken.

Projecten

projectoverzicht_met titel_low

Onze projecten.

Zoveel focus als wij hebben op BIM en bouwtechniek, zo breed is onze portfolio van projecten. Voor architecten, aannemers en gebouweigenaren. Van oud tot nieuw, van klein tot groot, van woningbouw tot utiliteitsbouw en van commerciële tot overheidsprojecten. Bekijk alle projecten waarbij Bim&Beyond betrokken is (geweest). Van 3D modelleren tot aan de coördinatie van bouwprocessen.

Over BIM

BIM Openspace_low

BIMformatie: onderzoek, ontwerp en informatie van gebouwen in één structuur.

Met BIM werken we efficiënter in de bouw, wordt er geleerd van fouten uit het verleden en aanlopers tussen disciplines worden sneller inzichtelijk. De betekenis van een Bouwinformatiemodel houdt echter niet op met de oplevering van een gebouw. Lees meer over wat BIM voor u kan betekenen

Over ons

DSC08101

Als het klikt gaan we tutoyeren...

Wij zijn er voor bouwprofessionals die op zoek zijn naar flexibiliteit of ervoor kiezen zich te concentreren op hun core business, maar die óók grip willen houden. Neem contact met ons op, dan kunnen we snel het ‘u’ vervangen door ‘je’.

Meer weten? Neem contact op met Erwin Spuybroek, directeur Bim&Beyond: +31 (0) 6 190 35 400, erwin@bimandbeyond.nl of kom bij ons langs op de Blaak 40 in hartje Rotterdam.

"We denken in grote lijnen maar leven in details"