Nice to meet you: Freek de Vries

12.07.2021

Wat mijn werk zo leuk maakt zijn de vele uitdagingen

Sinds kort hebben wij een nieuwe Bim Modelleur mogen verwelkomen in ons team. Wij stellen hem graag even aan jullie voor!

Freek is geboren en getogen in het kleine dorpje Sassenheim. Freek; "Vanaf jongs af aan werd mijn aandacht getrokken door architectuur en daar wilde ik iets mee doen.

Mijn carrière is begonnen met de MBO opleiding Bouwkunde niveau 4 in Leiden. Deze studie was vooral gericht op de technische kant van Bouwkunde en zo merkte ik dat dit mijn sterke kant is. Na deze studie ben ik bouwkunde gaan studeren in Arnhem aan de HAN Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Bij deze opleiding miste ik de creatieve kant van architectuur, dus ben ik na deze studie een master architectuur gaan volgen aan de Oxford Brookes University in Engeland. Dit was echt heel indrukwekkend. Er ging een hele nieuwe wereld voor me open en dit heeft mij een ander beeld gegeven van architectuur.

Vorig jaar heb ik mijn master afgerond en hierna wilde ik mijn expertise graag in praktijk brengen. Ik was al een tijdje opzoek naar een leuke baan en kwam toevallig op de website van Kraaijvanger terecht waar ik deze vacature vond . Bim&Beyond leek mij een leuk bedrijf met een uitdagende functie. Na een fijne sollicitatieprocedure was het al snel duidelijk dat ik met mijn skills perfect bij Bim&Beyond zou passen en mocht begin juli gelijk starten.

Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het technisch ontwikkelen, beheren en samenstellen van Bim informatiemodellen. Wat mijn werk zo leuk maakt zijn de vele uitdagingen die de verschillende projecten bieden.

Bij Bim&Beyond werk ik in een leuk team aan mooie projecten en ik kijk dan ook uit naar de toekomst."

"We denken in grote lijnen maar we leven in details" (Alfred N. Whitehead)