Nice to meet you: Cristobal Monetti

12.07.2021

Kleine details maken het verschil

Sinds kort hebben wij een nieuwe collega mogen verwelkomen in ons team. Wij stellen hem graag even aan jullie voor!

Cristobal is geboren in Argentinië maar opgegroeid in Tenerife op de Canarische Eilanden. Begin juli is hij begonnen als technisch ontwerper bij Bim&Beyond. Cristobal; ‘Ik hou van allerlei soorten activiteiten waarbij je omringd wordt door de natuur. Door mijn ervaring in architectuur heb ik geleerd dat kleine details het verschil maken.

Nadat ik mijn Bachelor aan de universiteit van Las Palmas de Gran Canaria haalde begon mijn carrière, hier begon mijn passie voor architectuur. Nadat ik mijn bachelor had behaald ben ik het werkveld in gegaan als Jr. Architect om mezelf meer te ontwikkelen. Deze periode was super leerzaam en hier ben ik klaar gestoomd om als Freelance Architect aan de slag te gaan. Mijn eerste project was in Rotterdam, aan dit project heb ik van concept tot en met de bouw en oplevering meegwerkt. Na deze leuke uitdaging heb ik als Architect/BIM modelleur bij een engineeringsbureau gewerkt waar ik verantwoordelijk was voor de fases TO-OU voor verschillende projecten. Om de cirkel helemaal rond te krijgen heb ik mijn masteropleiding Official Autodesk Revit Architecture afgerond in CICE, Spanje.

Sinds begin juli mag ik als Technisch ontwerper het team van Bim&Beyond versterken. Voordat ik hier begon had ik geen verwachtingen, ik wist alleen dat het een nieuwe uitdaging voor me zou zijn. Ik hou van de werkomgeving en de manier waarop we onze expertise delen. Elke dag kun je weer iets nieuws van elkaar leren.

Mijn expertise ligt bij het technisch ontwerpen en de project coördinatie. Project coördinatie voor een team was nieuw voor me. Dit is pittig maar tegelijkertijd ook eenhele leuke uitdaging.

Mijn doel is om door te groeien en mezelf blijven te ontwikkelen als Architect.’

"We denken in grote lijnen maar we leven in details" (Alfred N. Whitehead)