Bim&Beyond is B Corp gecertificeerd

25.03.2024

B Corps zijn bedrijven die voldoen aan hoge maatschappelijke en ecologische normen voor mens en planeet. Ondernemingen die hun winstoogmerk schikken aan het collectieve belang van de samenleving.

Hier staan wij altijd al voor maar nu hebben we het certificaat om het te bewijzen!

Wij geloven in het verbinden van architectuur en constructie door vakkundig bouwkundig vakmanschap te combineren met geavanceerde bim-mogelijkheden. Dit is nauw verweven in wie we zijn als bedrijf. We blijven werken aan het vergroten van onze positieve impact met mooie nieuwe initiatieven, projecten en samenwerkingen. Met deze certificiering comitteren we ons aan voortdurende inzet en verbetering. Als B Corp maken we deel uit van een wereldwijde gemeenschap van bedrijven die voldoen aan hoge standaarden op het gebied van sociale- en milieu-impact.

Wat is een B Corp-certificering?

Een B Corp-certificering is een internationale certificering voor winst gedreven bedrijven die een grote, positieve impact hebben op mens en milieu. Deze bedrijven - klein en groot - hebben duurzaamheid een blijvende plek gegeven in hun DNA en weten op meerdere manieren waarde te creëren.

Waarom hebben wij ons aangesloten bij deze beweging?

Met dit certificaat tonen we aan dat we een positieve impact kunnen hebben op mens en planneet, met wat we doen maar ook waar we staan als bedrijf en hoe we met onze medewerkers omgaan. B Corp ligt in lijn met onze visie en biedt een mooie structuur om hierin te groeien.

Samen voor een betere wereld.

Wij zijn enorm trots op deze bevestiging van waar we als bedrijf voor staan; samenwerken ten behoeve van mens, gemeenschap en planeet. Als je met ons samenwerkt kies je daar voor, een sociaal en ecologisch bedrijf. Een eerlijk bedrijf.

We willen in de toekomst nog meer samen werken met opdrachtgevers die onze ambitie op het gebied van duurzaamheid delen, en nog meer positieve impact creëren.

"We denken in grote lijnen maar we leven in details" (Alfred N. Whitehead)